Rehabilitering

Et gammelt bygg kan få nytt liv gjennom noen få rehabiliterende tiltak. Et gammelt ventilasjonsanlegg kan skiftes ut med et moderne anlegg med høyere gjenvinningsgrad, og kan på den måten spare deg for en dyr strømregning.
Service på et eksisterende anlegg kan forlenge dets levetid. Våre dyktige prosjektledere kan bidra med å finne hvilke tiltak som er mest gunstig i ditt tilfelle.
Det å benytte seg av et eksisterende bygg i stedet for å bygge nytt fra grunnen kan også lønne seg i energiregnskapet.

Energibruk i bygg får stadig med oppmerksomhet. Systemene for behovstyring er i stadig utvikling, med et spesielt fokus på energibesparelser sammen med miljøgevinst. Vi mennesker er avhengig av luft for å overleve. Vi kan gi deg luften som gjør at du trives bedre inne!

Opp gjennom årene har byggene vi bygger blitt tettere, noe som fører til at vi blir mer avhengig av at byggene får luftet seg godt. Fra TEK10 ble det også innført krav om balansert ventilasjon, som senere ble oppdatert i TEK17. Enova tilbyr også støtte til installering av balansert ventilasjon på inntil 10.000 kroner fra 1.april 2020. Gå inn på Enova.no for å lese mer om dette.
Kyotopyramiden viser forslag til energibesparende tiltak rangert etter hvilken rekkefølge de bør prioriteres.
kyotopyramide
BildeTor

Send oss en uforpliktende forespørsel, for gratis befaring, spørsmål eller pristilbud

Tor Sveine
Teknisk sjef
+47 913 09 703
salg@noen.no

 
Følg oss:
foelg-oss-facebook
foelg-oss-youtube