Termofotografering

Termofotografering er å ta bilder for å se temperaturforskjeller.
Termofotografering kan for eksempel gjennomføres dersom en radiator er kald eller man mistenker store lekkasjer rundt en dør – og ikke minst kan og bør man gjennomføre termofotografering av det elektriske anlegget i et bygg.

Vi tør påstå at hovedtavlen for elektrisitet er byggets hjerte. Er det problemer i hovedtavlen kan hele bygget bli uten strøm, og da fungerer ikke bygget slik det skal. Med termofotografering av hovedtavlen kan man unngå slike uforutsette hendelser. Dersom det er varmgang i kabler, sikringer eller dårlig kontakt i en kobling vil termofotografering avdekke dette, og man vil kunne utbedre feilen før det utvikler seg til noe mer enn bare varmgang. I verste fall kan slik varmgang ende med brann – dersom det ikke avdekkes gjennom termofotografering.

Varmgang eller annet kan like gjerne oppstå i nye hovedtavler som i gamle eksisterende, så termofotografering er like aktuelt uansett.

Termofotografering kan innlemmes i en servicekontrakt, og man kan også få en årlig internkontroll av det elektriske anlegget om ønsket.

Ta kontakt, så gjør vi sammen en vurdering av deres behov vedrørende termofotografering.
BildeTor

Send oss en uforpliktende forespørsel, for gratis befaring, spørsmål eller pristilbud

Tor Sveine
Teknisk sjef
+47 913 09 703
salg@noen.no

 
Følg oss:
foelg-oss-facebook
foelg-oss-youtube