Varmepumpe luft til vann

Nordisk energikontroll leverer varmepumpesystemer til både større og mindre anlegg. Vi har blant annet lang erfaring med luft til vann varmepumper. 
Disse består av en utedel som henter energi fra uteluft, og en innedel som er knyttet til varmtvannsberederen. En slik varmepumpe er altså en maskin som omdanner energi fra uteluft til varme.

Denne typen varmepumpe kan varme opp både vann til oppvarming og tappevann, og på den måten kan du øke komforten din betraktelig. En slik oppvarmingsløsning gir lavere energiforbruk og høyere komfort.

Dersom du i dag benytter deg av fossile energikilder, men ønsker å gå over til mer fornybare løsninger kan det være fornuftig å bytte til et slikt anlegg. For nybygg kan man i tillegg skreddersy et slikt anlegg i større grad hvis man starter allerede tidlig i prosjekteringsfasen.

Vi prosjekterer varmepumpene sammen med våre partnere og kan levere nøkkelferdige anlegg.

Kontakt oss for en uforpliktende prat og befaring, så ser vi på hvilken løsning som blir mest optimal for ditt behov!

BildeTor

Kontakt oss for tilbud

Tor Sveine
Partner og styremedlem - Salgsansvarlig
+47 913 09 703
salg@noen.no

 
varmepumper-bygg-meta-nordisk-energikontroll
Varmepumpe
Varmepumpe gir stor energibesparelse og er miljøvennlig fornybar energi.
bergvarme2-meta-nordisk-energikontroll
Bergvarme
Bruk av bergvarmepumper er svært gunstig i Norge. En bergvarmepumpe gir god lønnsomhet og kan gi nærmere 70% besparelse i energibruk til oppvarming.
varmepumpe-varmtvann-meta-nordisk-energikontroll
Varmepumpe til varmtvann
Hvis det gamle beredersystemet skal skiftes ut er varmepumpe for varmtvann et meget lønnsomt tiltak og noe man må vurdere.
Følg oss:
foelg-oss-facebook
foelg-oss-youtube