fbpx

Heatline alarmhåndtering

HeatlineLogo

Automatisk alarmhåndtering gjør at anlegget trenger færre driftsbesøk, men at driftsikkerheten allikevel bedres. Det viser seg at oppdagelsestiden dvs. tiden fra feilen oppstår til den er identifisert ofte kan være lang. Dette fører til økte kostnader og redusert driftsikkerhet. Med automatisk alarmhåndtering overvåkes energisentralen og sikrer at viktige alarmer kommer til rett person øyeblikkelig med SMS og/eller e-post.

Heatline 500 
Heatline 500 er et lite elektronikkskap som inneholder en GPRS terminal for logging og øvrig nødvendig elektronikk.  Heatline 500 er designet for online alarm og energilogging. Den kan monteres mot alle typer varmesentraler:

  • Fyrhus med elektrokjel og oljekjel

  • Bioenergianlegg

  • Varmepumpeanlegg

  • Fjernvarme kundesentraler

Webserver IPX2
Hvis du  har behov for en lillen enhet som fungere som et mini SD-anlegg i ditt anlegg kan du montere en Webserver. Du trenger faktisk ikke noen annen styring. IPX2 kan håndtere alt fra varmekursen til pumpedrift. Det beste av alt er at det hele enkelt kan gjøres tilgjengelig på internett, slik at du kan styre varmesentralen fra der du befinner deg.

Du får selvfølgelig panel til styringen hvis du ønsker det. Alarmer og energilogging overføres online til Nordisk Energikontroll sin datasentral som håndterer energioppfølging og alarmer via SMS og/eller e-post.