Tryvannstua er fra 1964, har et samlet areal på ca 900 m² og er en av Nordmarkas mest kjente frilufts destinasjoner. Sportsstua består av tre bygningsdeler: En tre-etasjers boligdel for bestyrerne, en opprinnelig stuedel og et større nyere tilbygg. Bygget har også et teknisk rom i underetasjen.
Arbeidet som er utført på Tryvannstua er i utgangspunktet likt som på Mariholtet sportsstue. Oppdragsgiver for begge prosjektene var Bymiljøetaten. Vi har dimensjonert et anlegg med luft-vann inverterstyrte kompressorer
[1] noe som gir fantastisk god energibesparelse, ifølge Nibe.no sin side om F2120 maskinene. Vi installerte et helt nytt varmeanlegg i teknisk rom. Det nye varmeanlegget har energileveranser fra en luft til vann varmepumpe og el-kjele. Varmepumpen skal dekke grunnlasten og er dimensjonert for ca. 60 % av dimensjonerende varmeeffekt. Den vil da dekke ca. 85 % av det årlige energibehovet for bygningen. Det nye varmeanlegget skal dekke hovedbyggets behov for romoppvarming og forvarming av varmt forbruksvann. Det nye varmeanlegget er tilknyttet det eksisterende gulvarmeanlegget med lokal romregulering. Alle øvrige rom med varmebehov har nye veggmonterte vannbårne radiatorer med termostatstyrte radiatorventiler for direkte regulering. Radiatoranlegget er dimensjonert for tur- og returtemperatur på henholdsvis 50 °C og 35 °C, mens det vannbårne gulvvarmeanlegget er dimensjonert for tur- og returtemperatur på henholdsvis 35 °C og 30 °C. Varmepumpene er stillegående og det er montert VP-hus som går i ett med bygget for at det ikke skal bli synlig i naturbildet.