Nye kollegaer 

"Nordisk Energikontroll har gleden av å introdusere tre nye medlemmer til vårt dyktige team. Aleksander, Mustafa og Szymon bringer med seg en blanding av erfaring, kompetanse og engasjement som vil bidra til å fremme selskapets suksess i årene som kommer".
Olaf Feby, Daglig leder.
  • Aleksander Hermann
  • Mustafa Acar
  • Szymon Sramkowski  
NOEN_lowres%20JPEG%20beskj%C3%A6rt_BAW_03

Aleksander Hermann har startet som prosjektleder i Telemark-avdelingen. Han er en engasjert rørlegger med 9 års erfaring som bas og servicerørlegger. Hans interesse for energieffektive løsninger i bygg gjorde at han startet på KEM-linjen ved teknisk fagskole på Gjøvik 2021 - 2025.

"Jeg har interesse for komplekse tekniske løsninger og begynte på skolen for å få mer teknisk kunnskap. Målet mitt er å jobbe mer med prosjektering og prosjektledelse, så rollen som prosjektleder hos Nordisk Energikontroll passer perfekt for meg".

NOEN_lowres%20JPEG%20beskj%C3%A6rt_BAW_02

Mustafa Acar er en erfaren rørlegger og engasjert KEM-ingeniørstudent 2020 - 2024 ved teknisk fagskole i Oslo og har nettopp startet som prosjektleder i Nordisk Energikontroll. Mustafa bringer med seg 10 års erfaring fra rørleggeryrket og har blant annet jobbet som bas. Han har også vært ansvarlig for overlevering til både næringskunder og privatkunder. 

"Min interesse for det grønne skiftet gjorde at jeg valgte å ta teknisk fagskole, derfor er jeg også vedig glad for å ha fått jobb i Nordisk Energikotgroll hvor jeg kan omgjøre teori til praksis".

NOEN_lowres%20JPEG%20beskj%C3%A6rt_BAW_01

Szymon Sramkowski er en allsidig rørlegger med 16 års erfaring. Han har nylig begynt som serviceteknikker hos Nordisk Energikontroll. Hans brede erfaring styrker vår evne til å bygge og drifte anlegg som er både driftssikre og energieffektive.

"Jeg synes energisentraler er interesante og utfordrende. Jeg gleder meg til å levere og drifte så gode energisentraler som mulig for Nordisk Energikontroll sine kunder".
 

BildeTor

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte


Tor Sveine
Teknisk sjef
+47 913 09 703
salg@noen.no

 

Flere aktuelle prosjekter

Lokverksted%20Narvik

Bane Nor

Bane NOR lokverksted i Narvik
Varmepumpen utnytter energien fra 5 energibrønner
Energikostnader redusert fra 366 366 til 151 866 kroner per år, som utgjør 41 prosent
Lillo%20Terrasse%20maps2

Lillo Terrasse Borettslag

Borettslag fire boligblokker med totalt 264 leiligheter
Innstallert 8 stk. NIBE F1345-60 kW varmepumper
Total besparelse på 1 340 000 kWh/år (57,2%)
enova-stotte

Enova støtte til borettslag og sameier

Følg oss:
foelg-oss-facebook
foelg-oss-youtube