Termofotografering

Termofotografering er å ta bilder for å se temperaturforskjeller.
Termofotografering kan for eksempel gjennomføres dersom en radiator er kald eller man mistenker store lekkasjer rundt en dør – og ikke minst kan og bør man gjennomføre termofotografering av det elektriske anlegget i et bygg.

Vi tør påstå at hovedtavlen for elektrisitet er byggets hjerte. Er det problemer i hovedtavlen kan hele bygget bli uten strøm, og da fungerer ikke bygget slik det skal. Med termofotografering av hovedtavlen kan man unngå slike uforutsette hendelser. Dersom det er varmgang i kabler, sikringer eller dårlig kontakt i en kobling vil termofotografering avdekke dette, og man vil kunne utbedre feilen før det utvikler seg til noe mer enn bare varmgang. I verste fall kan slik varmgang ende med brann – dersom det ikke avdekkes gjennom termofotografering.

Varmgang eller annet kan like gjerne oppstå i nye hovedtavler som i gamle eksisterende, så termofotografering er like aktuelt uansett.

Termofotografering kan innlemmes i en servicekontrakt, og man kan også få en årlig internkontroll av det elektriske anlegget om ønsket.

Ta kontakt, så gjør vi sammen en vurdering av deres behov vedrørende termofotografering.
BildeTor

Kontakt oss for tilbud

Tor Sveine
Partner og styremedlem - Salgsansvarlig
+47 913 09 703
salg@noen.no

 
elektro-meta-nordisk-energikontroll
Elektro og automasjon
Nordisk Energikontroll kan i samarbeid med våre partnere lever det ditt bygg har behov for
hovedtavle-meta-nordisk-energikontroll
Hovedtavle
Vi kan levere komplett hovedtavle til større bygg. Vi er med i hele prosessen fra forprosjekt til ferdig installert hovedtavle.
kontroll-meta-nordisk-energikontroll
Internkontroll
Nordisk Energikontroll AS bruker et moderne IK-system som er tilpasset vårt behov.
Følg oss:
foelg-oss-facebook
foelg-oss-youtube