Energioppfølging

 

Nordisk Energikontroll er en ledende bedrift innen energioppfølging, energiledelse og optimalisering av energisystemer. Med vår kompetanse og erfaring innen energioppfølgings systemer (EOS) kan du redusere opptil 15% av energibruken!  

EnergimeterTM – energioppfølging fra Nordisk Energikontroll
Nordisk Energikontroll er leverandør av EnergimeterTM. EnergimeterTM er en administrasjonsløsning for energi-, avfalls- og miljøledelse. Løsningen er brukervennlig og kan tilpasses etter brukerens særskilte behov. EnergimeterTM baserer seg på Energinet- plattformen, som er den markedsledende EOS- plattformen i Norge. Plattformen er kompatibel med løsninger fra et bredt spekter av leverandører. Dette sikrer kunden frihet til å konkurranseutsette denne tjenesten når kontrakten med oss utløper. Nordisk Energikontroll er leverandør av hele verdikjeden; fra måler til rapport. Slik sikres kvalitet og kontinuitet av data.

Fordeler med EnergimeterTM
God energioppfølging kan spare deg for mye energi og penger. I tillegg kan energioppfølging være med på å avdekke feil, forbedringspotensialer, ugunstig drift, synligjøre lønnsomme innvesteringer og mye mer.
EnergimeterTM gir automatisk datainnsamling. Det innebærer at målingene sendes automatisk via internett. Dette gir mange fordeler og muligheter:
  • Øyeblikkelig varsling ved feil
  • Egne målinger blir overflødige
  • Detaljert oversikt over energiforbruk og kostnader
  • Miljødokumentasjon og komplett oversikt over avfallshåndtering, gjenvinning og drift
  • Komplett miljøregnskap hvert år
  • Komplett bilde over bedriftens CO2 utslipp 
I mange tilfeller ser vi at mangel på oppfølging og kontroll av energisystemer fører til tap av store energimengder, og dermed også store økonomiske tap. Gjennom noen smarte grep og lønnsomme investeringer kan vi optimalisere energisystemet og redusere dine kostnader.

                     Artikkelen fortsetter etter bildet
20211028_Bilde
BildeTor

Kontakt oss for tilbud

Tor Sveine
Partner og styremedlem - Salgsansvarlig
+47 913 09 703
salg@noen.no

 
elektro-meta-nordisk-energikontroll
Elektro og automasjon
Nordisk Energikontroll kan i samarbeid med våre partnere lever det ditt bygg har behov for
hovedtavle-meta-nordisk-energikontroll
Hovedtavle
Vi kan levere komplett hovedtavle til større bygg. Vi er med i hele prosessen fra forprosjekt til ferdig installert hovedtavle.
kontroll-meta-nordisk-energikontroll
Internkontroll
Nordisk Energikontroll AS bruker et moderne IK-system som er tilpasset vårt behov.
EOS prosjekteringen
Nordisk Energikontroll er spesialister på komplekse energisystemer. Vi kan raskt etablere energioppføling som gir god oversikt. Når vi har etablert energioppfølgings systemet kan det enkelt utvides for ytterligere optimalisering av anlegget. 
"Energiledelse dreier seg om samspillet mellom mennesker, teknologi og organisasjon. Effektiv energiutnyttelse kan sikre optimal produksjon og bruk av energi i virksomheter. Gjennom energiledelse kan lønnsomme atferds- og investeringstiltak påvises og gjennomføres. Lavere energibruk reduserer kostnader, bedrer miljøprofilen og styrker konkurranseevnen. Den internasjonale standarden NS-EN ISO 50001 er et effektivt verktøy for implementering av energiledelse”.

Kilde: Standard Norge
Løsningene i energinet er bygget opp rundt denne standarden.
Følg oss:
foelg-oss-facebook
foelg-oss-youtube